Nunta Petruței și a lui Marius a fost a doua din 2018 și prima în care am avut ocazia să facem o ședință foto în zăpadă, în peisajul de poveste din Bucovina. Am avut parte de doi miri superbi, plini de energie, sinceri și deschiși, îndrăgostiți lulea și cu adevărat fericiți. O nuntă de iarnă, la -15o în care am fotografiat căldura lor sufletească, bucuria și sufletul de copil din ei.

Acum câteva zile, am fotografiat o nuntă tradițională din Bucovina care a început la Rădăuți, de unde era mireasa și unde am fotografiat câteva cadre cu pregătirile, după care am pornit spre casa mirelui, la Iaslovăț, o comuna frumoasa din Bucovina, unde am avut ocazia să fotografiez cîteva traditii fumoase din zonă printre care iertăciunea, unde mirii ingenucheaza in fata parintilor pentru a-și cere iertare și a primi binecuvântare!

A fost o nuntă frumoasă, mirii au fost deschiși și veseli, după cununia civilă au fost primiți în parc cu mare bucurie să facă poze la un tobogan pentru copii unde au sărit și s-au distrat, apoi după cununia religioasă de la biserica din Iaslovăț a urmat o petrece maximă la Complexul Turistic Voievod, de lângă Sucevița. Andra și Mihai, vă doresc să fiți la fel de veseli și plini de viață mereu ca în această zi!